Gastenboek

Bij voorkeur uw ervaringen van uw verblijf in het bakhuusje, delen via google-reviews en liever niet via het gastenboek (gaat vervallen).

Reactie plaatsen

Reacties

J.Mieras
3 maanden geleden

Ko en Beppie Mieras
14 tm 21 oktober 2022
We hebben een fijne week gehad. 't Bakhuusje was gezellig, knus, schoon, en van alle gemakken voorzien. De fietsen konden in de schuur. Een mooie locatie op loopafstand van bos en hei. We werden hartelijk ontvangen door de fam. Zeevat . Voor herhaling vatbaar.

J. de Bruin
6 maanden geleden

Heerlijke dagen gehad in een mooi schoon en een gezellig bakhuusje prachtige omgeving veel gefietsten s’avonds lekker wandelen, zo in het bos en zo in het dorp . Lekkere bedden en heerlijk gelezen toppie

Fam Barten
6 maanden geleden

We hebben een mooie week gehad van 22/29 Juli.Bijzonder gastvrije fam Zeevat ☕️ bij aankomst van Jannie .Huisje perfect schoon lekker knus.Zeker een aanrader!!👌
Veel 🦌 gezien.

M de jong
9 maanden geleden

gehad veel gefietst en wild gezien een
aanrader volgende gasten dank fam zeevat afz m de jong friesland

Jan Trapman
9 maanden geleden

Een heerlijke week gehad, prima huisje met het voordeel dat je vanuit de tuin zo het bos en de heide oploopt.
We hebben veel gewandeld op de heide, leuke dingen gefotografeerd oa de stekelbrem en de boomleeuwerik , beide soorten die alleen in dat biotoop voorkomen..
we hopen in september nog een keer terug te komen om dan het begin van de herfst mee te maken.

Fam. A van Vugt
een jaar geleden

Wij waren voor de eerste keer in jullie Bakhuusje. We waren er een midweek. We hebben het geweldig naar ons zin gehad. Zo.n gezellig ingericht huisje. Smaakvol en keurig schoon. Heerlijk de bedden die prima liggen opgemaakt. Vanuit het raam kijk je op de hertjes die er achter lopen. En de RUST. Het is absoluut een aanrader om daar te vertoeven. En hopen daar zeker bij gezondheid nog weer eens terug te gaan. Deze mensen verdienen een 10

Maarten en Janny van der Slik, Krimpen aan den IJssel
een jaar geleden

We hebben weer een paar heerlijke dagen in het bakhuusje gebivakkeerd. Alles was prima verzorgd: opgemaakte bedden, hand- bad- en theedoeken. Ontvangst met koffie. We hadden alle dagen zon en konden fijn op ons eigen terras ervan genieten.
Het huisje is heel geriefelijk ingericht met een mooie ruime badkamer, keuken en gezellige woonkamer met uitzicht op de tuin.

Nelleke Strijkert
een jaar geleden

Voor rust is dit een perfect plekje om te vertoeven. Een hele lieve en vriendelijke gastvrouw die erg goed zorgt voor haar gasten. Bedankt!

Piet en Clarie
een jaar geleden

Mooie week gehad in het gezellige bakhuisje, klein maar van alle gemakken voorzien. Bedden waren opgemaakt en het huisje brand schoon. direct van uit het bakhuisje veel gewandeld en gefietst, en nog lang niet uitgekeken dus voor herhaling vatbaar.

Fam Rikkers
2 jaar geleden

Opnieuw een brandschoon huus toen we aankwamen. We hadden veel regen maar ondanks alles heel erg genoten.
Janny bedankt voor de goede zorgen en blw tot volgend jaar.